Storsejr i pokalkamp

Tekst: Torben Frost Clausen
07. september 2018 kl. 21:55

Tirsdag aften stod i pokalturneringens tegn.

Vi mødte Dragørs u18 mesterrække hold på udebane. Det var en kamp som vi styrede fra start til slut. Spillerne havde fået at vide at en sejr var forventet og spillerne skuffede bestemt ikke.

Vi startede med højt aggressivt pres og det belønnede sig, efter 6 minutters spil kom vi foran 0-1. Dragør havde svært ved at spille bolden ud af deres forsvarszone og vi havde mange gode muligheder, som desværre ikke udmøntede sig i mål. I det 17 minut kom vi på tavle igen, da det blev 0-2. Herefter gik det stærkt og efter flot spil i hele første halvleg stod der 0-5 ved pausen.

Spillerne var opsatte på at forsætte med det høje pres og med tempo i spillet. Vi gik ud til 2. halvleg med masser af optimisme og gejst. 2. halvleg blev en gentagelse af første. Vi dominerede og selvom Dragør spillerne kæmpede bravt, havde de stadig meget svært ved at håndtere vores pres. Via vores spilovertag, tilspillede vi os også til en masse muligheder i 2. halvleg. Vi lykkes med at score yderlige 7 mål og kampen ender 0-12 i vores favør.

Vi havde endnu en debutant i tirsdagens kamp, hun stemplede ind i BSF regi med 4 scoringer. Vi fik flere gange vist, at de ting vi arbejder på til træning også kan lykkes i kamp.

Der var utrolig mange positive ting at tage med fra kampen, idet flere af målene kommer efter flot opspil. Stor ros til hele holdet. Det var en fornøjelse at se spillerne stråle af spilleglæde, samt den seriøsitet de udviste var fantastisk. Vi fokuserer nu på at forberede os til weekendens kamp mod Fortuna Hjørring.