Lokalopgør endte med nederlag

Tekst: Torben Frost Clausen. Foto: Michael Bank Weltz
16. september 2018 kl. 11:11

Onsdag aften var det tid til lokal opgør mod FCN. FCN havde fået en god start på sæsonen med 3 sejre og 1 nederlag. Opgøret mod FCN var endnu en hård prøve for vores piger, da FCN stillede op med spillere der havde en utrolig speed.

Vi havde ændret taktisk op til denne kamp og spillerne var klar og motiveret til kampen. Kampen var 4 minutter gammel da vi kom bagud efter en fejl i opbygningsspil. Spillerne forsatte med hovedet løftet højt og med troen på vi kunne komme tilbage i kampen. I den periode af første halvleg var vi godt organiseret, spillerne var disciplineret og arbejdede hårdt. Vi var farlig på omstillingerne, vi kom alene med FCN keeperen nogle gange men lykkes desværre ikke at score. Det er desværre sådan i fodbold at hvis man ikke scorer på sine chancer, så udnytter modstanderen deres. I det 38. minut af første halvleg tabte vi koncentrationen, FCN var skarpe og hurtige til at udnytte det. FCN spillerne udnyttede deres hurtighed ude på kanterne og de scorede 3 mål på 5 minutter. Vi gik til pausen bagud 0-4.

Vi havde spillet godt i første halvleg men var selvfølgelig utrolig skuffet over de sidste 8 min. Spillerne var opsatte på at kæmpe videre og ville tage mere ansvar på banen.

Anden halvleg blev en blandet fornøjelse. FCN pressede mere aggressivt og vi stod længere tilbage på banen. Efter 51 minutters spil scorede FCN til 0-5. Vi var mere aggressive i duellerne og fik også skabt nogle chancer på omstillingerne. Efter 65 min spil slap kræfterne op og vi havde svært ved at holde på bolden. FCN var spil dominerende men med flot spil af vores keeper og en heroisk fighter indsats fra hele holdet, lykkes det os at holde FCN fra scoring indtil 10 minutter før tid. Kampen ender 0-6 til FCN.

Vi taber fortjent til et af rækkens tophold.

Vi lykkes med at producerer flere chancer og vi formåede at være godt organiseret i store dele af kampen, på nær 5 minutter i første halvleg. Troen, viljen og humøret er stadig højt. Spillerne fortjener et stort klap på skulderen for det hårde arbejde de leverer. Trænere såvel som spillere er enige om at vi er på rette vej.

En stor tak, skal der lyde til alle de forældre og ledere der hjælper og støtter op omkring holdet.