06. oktober 2018 kl. 22:18

Sidste weekend mødte vi Lyseng på hjemmebane. Spillerne var spændte efter sidste weekends ude kamp mod Varde, hvor det var blevet til 1 point.

Det blev desværre en kamp som vi helst vil glemme.

1.Halvleg.

Vi startede meget nervøst ud og kunne ikke finde ro når vi havde bolden. Lyseng startede godt ud og satte sig på kampen. Allerede efter 15 min kom vi bagud og herefter havde vi utroligt svært ved at håndtere Lysengs fysik og hurtige spillere. Vi manglede aggressivitet og gik ikke 100 % ind i duellerne. De gange vi erobrede bolden mistede vi den hurtigt igen, da vores pasningsspil var langt under vanlig standard. Vi skabte ikke rigtigt nogen chancer og vores, normale gode, defensiv organisation fungerede desværre heller ikke. Alt i alt en rigtig skidt første halvleg.

2. Halvleg.

Spillerne var frustreret og alle var enig om at der skulle ændres på det udtryk vi havde givet i første halvleg.  Lyseng kom godt fra start og scorede til 0-2 efter 51 minutter. Det ødelagde vores game plan og det blev en hård kamp derfra. Vi havde de samme problemer som i første halvleg og Lyseng producerede en del chancer. Det lykkes Lyseng at score yderlige to gange, henholdsvis i det 85 og 86 minut. De to mål kom efter vi havde tabt koncentrationen og det blev straffet hårdt. Kampen slutter fuldt fortjent 0-4 til Lyseng.

Det virkede som om spillerne var nervøse og bange for at spille. Vi var meget langt væk fra vores vanlige standarder, både i duellerne og i pasningsspillet. Den fine progression vi som hold har haft, blev slået lidt tilbage.  Jeg er 100 % sikker på at holdet kommer stærkt tilbage, med fornyet energi, spilleglæde og gejst. Modgang kan ikke ryste det sammenhold og fællesskab der er på holdet.

Vi arbejder nu målrettet frem mod næste kamp, som er på hjemmebane mod Odense den 27. oktober.