Kamp referat Fortuna Hjørring

Tekst: Gert Sørensen
12. september 2018 kl. 17:05

Lørdag mødte vi rækkens nr. 1.Fortuna Hjørring. Fortuna havde maksimum point inden vores kamp og vi gik ind til opgaven, velvidende at vi igen ville blive udfordret på de fleste parameter.

Vi startede nervøst ud og kom flere gange i situationer hvor Fortuna udnyttede deres fysik og hurtighed. Vi kom ikke ind på kroppen af modstanderen og lod dem løbe forbi os. Fortuna var gode til at udnytte vores fejl og efter 10 minutters spil, kom de foran 0-1. Der gik yderlige 10 minutter før de scorede til 0-2, vi var stadig presset men har dog nogle enkelte muligheder som desværre ikke udmøntede sig til de store chancer. Da der er spillet 34 minutter taber vi koncentrationen i 5 min og Fortuna scorede til 0-3 og 0-4, hvilket var resultatet ved pausen. Vi arbejdede hårdt men manglede at gå 100% ind i duellerne og Fortuna spillede flot i første halvleg.

Vi snakkede i pausen om at vi ville ændre det udtryk vi viste i første halvleg og blive mere aggressive i duellerne. Vi ændrede lidt taktisk og kom ud med den indstilling at Fortuna ikke skulle scorer flere mål. Vi stod godt organiseret i forsvaret og kæmpede bravt. Fortuna havde det sværere ved at bryde igennem og selvom vi også var presset i anden halvleg, lykkes det spillerne at ændre udtrykket fra første halvleg. Vi gik 100% ind i duellerne og blev bedre til at komme på kroppen af modstanderen. Offensivt havde vi det stadig svært men vi fik dog et par muligheder på omstillinger men desværre uden at score. Kampen ender 0-5 da det lykkes Fortuna at score 15 minutter før tid.

Igennem hele kampen var Fortuna bedst og de vandt fortjent.

Der skal dog lyde en stor ros fra trænerteamet til spillerne. De gav på intet tidspunkt op selvom vi var overmatchet på hurtighed og fysik. Spillerne blev ved med at arbejde hårdt og udtrykket de viste i anden halvleg var meget bedre. Den gejst og vilje skal vi vise til alle kampe.

Vi er et ungt hold med mange nye spillere som skal lære hinanden at kende, samt vi skal vende os til tempoet og det fysiske det kræver at spille i DM ligaen.

Vi i trænerteamet er meget fortrøstningsfulde og kan se at holdet udvikler sig fra kamp til kamp. Så vi er på rette vej.

Vi ser nu frem til midt uge kampen mod FCN på hjemmebane på onsdag.