Tekst: Torben Frost Clausen / Foto: Steen Trolle Fodbold for Piger
15. november 2018 kl. 16:51

Lørdag middag stod den på rival opgør da vi skulle møde B93. Spillerne var tændte da en stor del af B93’shold, tidligere havde spillet i BSF.

1 Halvleg.

B93 kom flyvende fra start da de scorede til 0-1 efter 1 minut. En chok start og utrolig ærgerligt at vi endnu engang ikke formåede at holde fokus fra starten af kampen. B93 havde derefter en god periode hvor de sad på spillet og skabte gode chancer. Vi arbejdede os langsomt ind i kampen og fik mere styr på det defensive. Spillerne steppede op og tog mere ansvar. Vi begyndte at være mere aggressive i duellerne, det var noget spillerne fra B93 ikke brød sig om. Vi skabte i den periode også nogle gode muligheder/ chancer som vi desværre ikke udnyttede. Vi går til pause med spænding i kampen og stillingen 0-1.

2 Halvleg.

Spillerne gik ud til anden halvleg med fornyet energi og troen på at vi kunne vende kampen til vores fordel. Desværre måtte vi igen konstatere at vi var ikke klar fra start. Efter 2 minutter i anden halvleg, lavede vi en personlig fejl og det blev straffet med det samme. B93 scorede til stillingen 0-2. Ligesom sidste weekend viste spillerne igen en utrolig stærk karakter og svarede tilbage med at arbejde endnu hårdere og presse mere aggressivt. Det hårde pres lønnede sig da vi i det 49 minut scorede til 1-2. Kampen var nu helt åben, men desværre blev det heller ikke denne gang vi fik point. I det 55 minut scorede B93 igen, efter en uprovokeret fejl. Spillerne var frustreret men forsatte med det aggressive pres og vi formående at skabe et par store chance som vi burde have omsat til mål. B93 udnyttede et frispark i det 66 minut og scorede 1-4, og de brændte efterfølgende et straffespark, efter en flot redning fra vores keeper. Kampen sluttede 1-4 til B93.

Det var tydeligt at se fremgangen i vores spil. Vi lykkes med at score for anden kamp i træk og vi er begyndt at producere flere chancer i kampene. Vi viste i store periode i kampen at vi kan være med på dette niveau. Det er selvfølgelig utroligt ærgerligt at vi stadig giver modstanderen nemme mål, på grund af vores manglede koncentration og personlige fejl. Vi i trænertemaet forbliver stadig meget positive, da vi kan se holdet udvikle sig fra kamp til kamp. Vi ser nu frem til næste weekends udekamp mod Silkeborg. “It’s hard to beat a person who never gives up.” – Babe Ruth

“Strength does not come from winning. Your struggles develop your strengths.” – Arnold Schwarzenegger