Fortuna Hjørring kom fra Ballerup med sejr

23. september 2017 kl. 23:01

Fortuna Hjørring kom fra Ballerup Idrætspark med en sejr på 6-1, da der lørdag blev spillet 3F Liga efter to ugers kamppause for BSF. I kampen blev der debut til Simone Rydahl, der er tilbage i BSF efter halvandet års fravær.

BSF kom godt ud til kampen og spillede godt med de første 10 minutter, men herefter begyndte de sortklædte Hjørring-piger at overtage og presse mere og mere på. Det gav et 1-0 mål efter 20 minutters spil af opgøret.

Hjemmeholdet kom dog hurtigt tilbage, da Dajan Hashemi med en fin aktion fremtvang et selvmål og en udligning til stor jubel for de cirka 200 tilskuere på stadion denne efterårsdag.

Inden pausen fik Fortuna Hjørring dog scoret atter to gange, hvor specielt den sidste var ærgerlig få sekunder før pausefløjt. Således stod den 3-1 til gæsterne, da spillerne gik i omklædningsrummet.

Ligesom i kampens indledning, kom BSF også godt ud til 2. halvleg og havde et par chancer for at reducere til 3-2. Dette skete dog ikke, og i stedet lukkede og slukkede Fortuna opgøret med et mål til 4-1. Det dræbte opgørets spænding – og desværre også BSFs energi.

Tempoet faldt nemlig lige rigeligt for BSF, og derfor kunne nordjyderne for let score to mål yderligere. Ærgerligt, for 6-1 var unødvendigt stort, men sejrens fortjeneste til Fortuna Hjørring kan ingen stille spørgsmålstegn ved.

På dagen var Hjørring-pigerne bedre og kunne rejse hjem med 3 point. De har dermed stadig maksimum point og fører suverænt rækken. BSF er nummer 5 efter en fin indledning på sæsonen.

Nu venter en vigtig uge forude med en pokalkamp onsdag mod Brøndby og en 3F Liga kamp søndag i Odense.