24. september 2017 kl. 19:15
Det blev unødigt spændende mod Herlev IF

Lørdag den 23. september hjemme mod Herlev IF

BSF - Herlev IF 3-2 (2-2)

4' 1-0 Rasmus Brøns Christensen, 8' 2-0 Rasmus Brøns Christensen, 13' 2-1 Alexander Warming, 42' 2-2 Rasmus Klenz, 61' 3-2 Rasmus Brøns Christensen

Startopstilling: Gålle, Tide, Randrup, Kenni, Frederiksen, AH, Stub, HO, Reus, Zeder, Brøns

Bænken: Keun, Marko, KillerOgså i dagens kamp mod Herlev IF, viste de sejrsvante drenge fra BSF, at de var klar fra første fløjt. Et massivt pres mod Herlevs mål blev etableret og allerede efter 4 minutter kunne Tide servere bolden for Brøns, der sikkert scorede. Det blev starten på en uforglemmelig eftermiddag for Brøns, der var helt ustyrlig og en konstant trussel.

Det viste han igen efter 8 minutters spil. Et af de flottere mål scoret i Gryden. Brøns laver en retningsbestemt tæmning med brystet inde i feltet, uden om forsvareren. Han afslutter hurtigt og fladt i modsatte side uden chance for Patrick Johansen i Herlev målet. 2-0 og så forventede mange sikkert, at BSF ville udbygge føringen og tage endnu en storsejr.

Herlev IF ville det dog anderledes og fik arbejdet sig ind i kampen. Allerede efter 13 minutter kom reduceringen så, og det gav Herlev spillerne mere gejst og tro på tingene. Begge hold har nogle småchancer i løbet af 1. halvleg.

Efter 42. minutter indkasserer Reus et gult kort for et frispark og på det efterfølgende frispark får BSF ikke clearet bolden ordentligt og Rasmus Klenz kan udligne.

I pausen var der dog ingen nervøsitet i BSF omklædningen. Der er så stor tro på egne evner, så BSF fortsatte 2. halvleg med at kværne på og skabe flere chancer. Igen med stor variation, og efter 61. minutter er det Zeder, der i højre side får spillet sig igennem og kan spille bolden på tværs til Brøns, der nemt kan sætte indersiden på og score sit tredje mål til stillingen 3-2.

Herlev IF formåede dog i resten af kampen at skabe et pres mod BSF, så uret tikkede meget langsomt de sidste tyve minutter.

Det blev dog aldrig helt farligt foran BSF målet og Gålle tog sig at de forsøg, der kom. Mere farligt blev det, når BSF lykkedes med deres omstillinger. Brøns havde bla. et hovedstød på overlæggeren og Tide et forsøg på stolpen.

BSF vinder fortjent 3-2 og da de to nærmeste forfølgere (Liria FK og Herstedøster IC) begge tabte i weekendens runde, ja så fører BSF nu Sjællandsserien med fire point ned til Allerød, der nu har overtaget 2. pladsen.

Spillerne valgte ikke overraskende, Rasmus Brøns til kampens spiller.

Næste kamp for BSF er på lørdag den 30. september kl. 13.30 ude mod Herstedøster IC.