13. september 2017 kl. 20:57
Glostrup FK blev her til aften besejret

Onsdag den 13. september hjemme (kunst)

BSF - GLOSTRUP FK 2-1 (0-1)

23' 0-1 Søren Haustein, 80' 1-1 Jonathan Lynge Nielsen, 90' 2-1 Jonas Zederkopff

Aftenens kamp måtte desværre flyttes til kunststofbanen, da Bipark havde lukket alle græsbaner pga. vand. Ved selvsyn så den ellers indbydende ud:

Kampen blev derfor spillet på udendørs kunst og regnen og den annoncerede stærke vind holdt sig pænt på afstand, så der kunne rent faktisk godt spilles god bold på banen. Målene skulle dog lige lappes med strips inden dommeren godkendte dem.

BSF startede fint og dominerede første halvdel af 1. halvleg. Havde et par gode langskud fra Keun og Frederiksen. Efter 23. minutter knaldede Søren Haustein dog bolden flot i mål uden chance for Stig i BSF målet.

BSF holdet har dog så meget tro på egne evner og kørte bare på med gode kombinationer og halve chancer til følge. Målene skulle jo nok komme som de plejer. Det var derfor lidt et chok, da Keun måtte forlade banen i halvlegens sidste minut pga. en nødbremse, der forhindrede Glostrup i en friløber.

Alligevel var det også i 2. halvleg BSF, som dominerede kampen. Glostrup var dog hele tiden farlige på omstillinger, men en udligning lå i luften gennem halvlegen. Tide, Jonna og Reus kom på banen i løbet af halvlegen samtidig med, at de to vikarierende trænere, Køge og Klitland ændrede lidt i opstillingen. Der blev spillet med 3 mand i bagkæden med HO som gardering, så snart Glostrup fik fat i bolden.

Efter 75. min. fik Glostrup et gult kort, hvilket betød et intensiveret pres fra BSF side.

Efter 80 min. får Brøns vendt spillet fra højre til venstre side og her kombinerede Zeder og Jonna sig flot igennem, så Jonna alene med målmanden kunne lægge den fladt ind under målmanden.

Det var dog tydeligt, at BSF drengene ikke var tilfredse med uafgjort, så de kværnede videre for at få scoret det forløsende sejrsmål.

Det kom helt fortjent lige inden de 90. minutter, hvor Reus slår et indlæg som Zeder får headet ind til slutstillingen 2-1.

En mandfolkeindsats, der endnu engang viste, at holdet kæmper til det sidste og simpelthen tror på sejr hver gang de går på banen.

Anfører Randrup blev valgt til kampens spiller. Han gik forrest kampen igennem, og holdt styr på tropperne med konstruktive tilråb til sine holdkammerater.

Nu fører holdet Sjællandsserien, så forhåbentligt vælger mange at tage med til Kalundborg på lørdag, hvor kampen spilles kl. 14.00. Der arrangeres bustur med Ballerup Turistfart.