BSF vinder 2-0 over Skjold Birkerød i Danmarksseriens pulje 1

Tekst: Kenn Hillmann. Foto: Iben Bagge
13. april 2019 kl. 22:36

På en kold forårsdag tog BSF imod Skjold Birkerød i Gryden og dermed blev forårssæsonens første kamp i Gryden en realitet.

Et kig på stillingen inden kampen understregede vigtigheden af dagens kamp. En sejr ville bringe større afstand til den nedre del af puljen.

Kampens vigtighed gjorde nok sit til at ingen af holdene havde det fornødne mod og turde satse, hvorfor kampen ikke bød på de store chancer og da de endelig kom, var det BSF, der var mest effektive.

Efter en første halvleg på det jævne, kom BSF ud til anden halvleg med en større grad af vilje og i det 79 minut var Emil Tidemand skarp i feltet og bragte BSF i front med 1-0.

Skjold Birkerød havde i kampens slutning et par nærgående forsøg, men de blev afvist af BSF’s stærke defensiv.

I kampens døende minutter blev BSF tilkendt et straffespark, der effektivt blev eksekveret af Emil Tidemand, der dermed blev dobbelt målscorer på dagen.

Ved dagens kamp var det klubbens U9 drenge, der løb ind hånd i hånd med BSF spillerne og deres opbakning kunne høres ved flere lejligheder. Dagens bolddrenge kom fra U12 drenge samt en enkelt fra U14 drenge.

Næste runde er den 20. april kl. 13.00 på udebane i Greve.