image
René Andersen
29. august 2017 kl. 20:29
Holbæk var trods alt en for stor mundfuld

BSF er desværre ude af bowlen, når der trækkes lod til næste runde i DBU pokal turneringen.

Det var ellers BSF, der dominerede den første del af 1. halvleg og havde optræk til flere forsøg, uden dog at blive rigtig farlige.

Efter 23. minutters spil får Holbæk en omstilling, hvor Mads Bobjerg trækker ind i feltets højre side og smadrer bolden op i nærmeste kryds. Iskold og kynisk udnyttelse og dermed 0-1 i Gryden.

Holbæk fik herefter noget mere spil, men tilspillede sig ikke chancer. Desværre valgte dommeren lige før pausen at udvise Larsen, da han lavede frispark på en Holbæk spiller. Et noget hårdt dømt rødt kort.

I pausen var der dog stadig optimisme i BSF omklædningsrummet, og planen for 2. halvleg var, at BSF skulle stå lidt afventende og ikke bare hovedløst gå efter udligningen. Keun blev sat frem som forreste angriber i håb om hurtige omstillinger.

Allerede efter 7 minutter af 2. halvleg gav det pote. Dog blev målet sat ind efter hjørne, hvor Stub lægger bolden ind ved det lille felt, HO forlænger og Randrup kan nemt sparke bolden ind ved bagerste stolpe.

Det virkede som om, at Holbæk for alvor nu vågenede op. De satte sig på det meste i resten af kampen og viste stor effektivitet, hvilket resulterede i yderlig fire mål. En fortjent sejr og Holbæk ønskes held og lykke i næste runde.

På lørdag spiller HS1 så igen i Sjællandsserien og denne gang ude mod topholdet fra Allerød. Ballerup Turistfart står for transporten, så vil du med frem og tilbage sammen med holdet, så mød op ved klubben kl. 11.15, hvor bussen kører. Turen koster 50,-. Vil du være sikker på en plads så send besked til René på: 2675 9633.