image Kampens spiller "Reus" på vej ud til 2. halvleg...Fokuseret
Jørgen Tidemand; Foto: Jørgen Tidemand/René Andersen
22. maj 2017 kl. 12:42
Chancerne manglede ellers ikke...

Allerød - BSF = 1-1 (0-1)

19. min. 0-1 Rasmus Brøns, 51. min. 1-1 Jacob Harlev
Kampens spiller: Andreas "Reus" Frandsen

Uskarpe BSF smed 2 point i jagten på oprykning

Dagens kamp i Sjællandsserien mellem Allerød og BSF blev afviklet på en åben mark i Allerød, hvor den kraftige vind kom fra alle retninger, men det var ikke alene vindens skyld, at vi ikke fik alle 3 point med hjem.

Allerød forsøgte fra kampens start at spille bolden frem ad banen langs jorden, men var ikke særligt overbevisende i deres omgang med bolden og det lykkedes flere gange BSF at bryde Allerøds opspil, hvorefter det gik hurtigt den anden vej mod Allerøds mål og allerede efter 7 min. burde Emil Tidemand have bragt BSF i front, da han alene med målmanden overplacerede sit skud.

BSF bragte sig fortjent foran efter et kvarters spil og målet kom ikke overraskende efter en omstilling, hvor Mads Randrup brød et Allerød angreb, hvorefter han satte turbo på og fik afsluttet på mål, men målmanden halvklarede og bolden røg ud til Rasmus Brøns, som kunne sætte indersiden på og bringe BSF fortjent i front.

Allerød havde en stor mulighed for udligning i samme minut, som BSF bragte sig foran, men afslutningen gik i sidenettet. BSF pressede voldsomt på i de sidste minutter af første halvleg og den største chance tilfaldt Mads Randrup efter et hjørnespark, som Mads headede over mål fra 1 meters afstand. Første halvleg blev afviklet i et højt tempo og måske også for højt, da der var uhørt mange adresseløse afleveringer fra begge hold, men underholdende var det og med flere åbne chancer til begge hold.

BSF startede ud som lyn og torden straks fra anden halvlegs start, hvor Jonathan havde en stor mulighed i halvlegens start, men stik mod spil og chancer, så får Allerød udlignet efter et indkast som bliver forlænget og rammer bagerste opstander og går i mål til 1-1.

BSF fortsatte ufortrødent jagten på alle 3 point, mens Allerød havde mere travlt med at forsvarer sig og brokke sig til dommeren og det afstedkom 3 x 10 min. udvisning til Allerød, men bolden ville bare ikke ind i dag bl.a. fordi vi var ualmindeligt uskarpe foran mål, men også fordi Allerøds målmand hev mindst 4 fantom redninger frem i anden halvleg. I kampens sidste minut fik Seyfettin bolden serveret på et sølvfad alene midt for mål, men hans afslutning var lige så ukvalificerede, som de utallige andre afslutninger vi kom frem til i anden halvleg.

Resultatet betyder, at afstanden til 3 pladsen skrumpede ind fra 4 til 3 point, idet Liria tabte 4-1 til Frederikssund, mens Farum BK med en 4-3 sejr over Lejre rykkede op på 3 pladsen.

Der var flere gode præstationer i dagens kamp, men desværre var det de mere defensive spillere som stod stærkest i billedet og fremhæves skal Mads Randrup, Andreas Horsebøg og Andreas "Reus" Frandsen, som alle spillede en stor kamp. Spillerne valgte Reus til kampens spille.

Vi må heller ikke glemme, at holdet stadig er ubesejret i foråret 2017, men det havde været dejligt og yderst fortjent med en sejr i dagens kamp.