Vi kendte ikke vores besøgstid

image Foto: FN Sportsfoto
Tekst: John Froman - Foto: FN Sportsfoto
15. april 2017 kl. 09:06

Endelig blev det kampdag og dagens duellanter skabte en livlig kamp med mange chancer i begge ender. Vi var godt klar over, at vi skulle være helt klar fra første fløjt, hvis vi skulle bringe spænding ind i opgøret mod Fortuna Hjørring.

Vi kom fint fra start og havde mange dueller fra første fløjt. Vores start var god og betød, vi fik bremset gæsternes angrebsmaskine og et hurtigt Fortuna mål udeblev fra de grønblussede og dette skyldes især en god BSF start.

Første halvleg forblev målløs, men dette var ikke et udtryk for manglende chancer. Den største BSF chance tilfalder faktisk Tanya Arngrimsen i det 34 minut, da hun blev spillet fri i feltet af Agnete NIelsen, men for mange berøringer betød, at gæsterne fik blokkeret afslutningen og ingen scoring i denne omgang. I den anden ende stod Naja Bahrenscheer som en sikker ankerkvinde foran en godt kæmpende 4 back kæde.

Begge hold havde haft deres muligheder i de første 45 minutter, men manglende skarphed og godt forsvarsspil fra begge hold, resulterede i en 0-0, da dommeren fløjtede til pause

Fra 2.halvlegs start kom vi ud som lyn og torden og i det 47 minut tilfaldt der os dagens største mulighed, men igen manglede vi den afgørende skarphed og desværre ingen BSF scoring.

Som det så ofte sker når man ikke får  sparket chancerne i mål i den ene ende, ja så gør modstanderen det i den anden ende og det var lige, hvad der skete i det 53 minut, da Nevene Damjanovic på fornem vis headede bolden sikkert i kassen uden chance for Naja Bahrenscheer i BSF målet.

Vi er stadig fint med, men må også erkende, at Fortuna Hjørring på dette tidspunkt satte mere tryk på kedlerne og i det 65 minut gav det endnu engang resultat, da selvsamme Nevene Damjanovic endnu engang satte panden på og bragte hermed gæsterne på 2-0.

Målet bringer mere ro over Fortuna og vi kommer igen godt med, men på den sidste 1/3 af banen mangler vi de dybe løb og de chancer vi skaber, tager gæsternes forsvar sig sikkert af. I det 77 minut bliver kampen definitivt afgjort, da Fortuna Hjørrings Florentina Olar fanger vores forsvar i ubalance og sparker bolden i kassen til slutresultatet 0-3.

Efter opgøret har man ret til at være skuffet. Vi havde ikke forventet at vinde dette opgør, men når vi nu skaber så mange gode muligheder på de rigtige tidspunkter dog uden at få gevinst af dette, ja så må man godt være skuffet. Men der er også meget godt at tage med til mandagens opgør i Århus og med dette som motivation, er jeg sikker på vi nok skal være klar til at byde Skovbakken op til kamp 2.Påskedag, når vi gæster Vejlby idrætsanlæg.

Dagens BSF spiller blev kåret af dagens ca.150 tilskuere og hæderen gik til Kamilla Karlsen for en god indsats. Efterfølgende modtog Kamilla en æske chokolade af bestyrelsesmedlem Thomas Lylloff for sin indsats.

Vi har hen over vinteren sat fokus på vores set up i forbindelse med afvikling af vores 3F ligakampen i Ballerup idrætspark. Det betyder blandt andet, at der er kommet en del flere hænder omkring afvikling af vores 3F liga hjemmekampe og dette må siges lykkes til fulde.

Stor tak til de mere end 25 personer, der i dag var medvirkende til afviklingen af 3F ligaopgøret mod Fortuna Hjørring. Set tilbage tør jeg godt sige det var en flot debut hele vejen rundt. Tak til U12 og U9 pigerne for deres tørn. Tak til stadiongruppen, der alle tog ansvar i dag og fik projektet sat i søen.

Næste hjemmekamp er allerede lørdag d.22.april, hvor Brøndby IF kommer på besøg.