Tre point mod Skovbakken

Tekst: Thomas Maale - Foto: FN Sportsfoto
30. maj 2017 kl. 09:07

Dagens kamp imod Skovbakken, vidste vi ville blive en hård fysisk kamp, hvor vi skulle være klar fra første fløjt. Trods varmen fik vi allerede fra start lagt et godt pres på Skovbakken, og det var BSF der var på bolden og fik skabt nogle fine muligheder.

I det 17. minut får vi tildelt et frispark ude i højre side. Her sparker Drost på mål og imellem med- og modspillere ryger bolden i mål. Dette satte gang i 10 fantastiske minutter, hvor vi igen efter en øvet standardsituation kommer på 2-0 ved Dajan, som samler en 2. bold op og sparker den flot i nettet.

Vi afslutter de gyldne 10 minutter med endnu en mål af Dajan, på flot forarbejde af Tanya og Drost, som kommer godt igennem på vores venstre side.

Resten af 1. halvleg falder vi lidt for langt tilbage og overlader initiativet til Skovbakken, som er farlig på en række standardsituationer, men heldigvis redder vi stormen af og kommer til halvleg med en 3-0 føring.

Vi får enkelte aftaler på plads i pausen og bliver enige om at den her kamp skal vi arbejde vanvittig hårdt for at få hjem. Som aftalt, slås pigerne det bedste de har lært i 2. halvleg. Spillet bliver aldrig super godt, men vigtigst er, at vi holder Skovbakken fra at producere chancer. Langsomt mister de modet.

Som ekstra gevinst scorer vi en sand perle af et mål til 4-0 i det 69. minut ved Tanya med assist fra Agnete, og så var den kamp afgjort. Skovbakken får dog reduceret i de sidste minutter, men det ødelægger ikke den fantastiske indsats som pigerne leverede i dag.

Vi arbejdede som et hold, vi var kyniske på de chancer vi fik, og gav ikke mange chancer væk. Nu fik vi smag på sejrens søde og nu vil vi have mere. Næste kamp er en svær udekamp imod Brøndby på lørdag.