Tæt kamp og med lidt mere skarphed var det blevet til point i Kolding

Tekst: John Froman - Foto FN Sportsfoto
08. maj 2017 kl. 14:57

Det blev en tæt og intens kamp, da BSF gæstede Kolding. Begge hold gik efter sejren og begge mandskaberne gik ind til opgøret med den offensive tanke.

Kampen udvikler sig som vi forventede. Kolding kommer ud og vil gerne lægge højt pres på os, men vores hurtige kombinationer fungerer og det tager brodden af hjemmeholdet, der noget overraskende må overlade boldbesiddelsen til BSF. Første store mulighed tilfalder BSF, der fremtvinger et hjørnespark i venstre side. Et perfekt indlæg ender hos Tanya Arngrimsen, der styre bolden mod mål, men Stina Lykke i Koldingmålet hiver en klasseredning op og redder på selve stregen og ingen scoring.

Begge hold ville frem af banen og tilskuerne på stadion blev underholdt af direkte og målsøgende fodbold. Hjemmeholdet er dygtige og især deres overlab på højre kant skaber problemer for os. I det 21 minut går det galt, da vi er alt for passive og Signe Boysen uden pres kan bringe sit hold foran. Scoringen satte yderlig gang i opgøret og der skulle gå blot 5 minutter, før en af dagens helt store oplevelser Sarah Jankovska halvflugter bolden i mål på en sagesløs Stina Lykke i Koldingmålet. Opspil og scoring var lige efter bogen og på den måde vi gerne vil spille og selvfølgelig stor glæde over scoringen på BSF bænken.

Som sagt havde vi store udfordringer omkring hjemmeholdets kantspil, men i de sidste 15 minutter af første halvleg havde vi fået løst opgaven og da dommer Jonas Rossen, der i øvrigt dømte en god kamp fløjtede til pause, var det med en god mavefornemmelse for, hvordan vi ville gribe 2.halvleg an.

De sidste 45 minutter blev startede i samme tempo, som første halvleg sluttede og spillet bølgede frem og tilbage i denne lige kamp. Jeg er sikker på, at begge trænere var af den opfattelse, at afgørelsen i dagens opgør kunne afgøres i de døende minutter, men sådan skulle det ikke gå. I det 54.minut tildeles hjemmeholdet et hjørnespark og efterfølgende scorer Emma Greig på et flot hovedstød og bringer dermed Kolding i front.

Herefter foretager vi vores første udskiftning. Pernille Larsen bliver erstattet af Kamilla Karlsen.

Kolding kommer længere frem på banen og vi overlader mere plads til hjemmeholdet, for på den måde at gå mere om i det direkte og hurtige omstillingsspil. Men vi får ikke skabt den store chance, dertil står hjemmeholdet godt i deres defensive organisation. Med 10 minutter tilbage vælger vi, at skubbe flere spillere frem på banen og dermed få skabt den chancer der skulle åbne opgøret op igen.  Vi foretager vores anden udskiftning, da vi erstatter Marie Grib og Samantha Monaham med Natasha Shirazi og Christine Zuega.

Det lykkes faktisk godt, vi får skabt 2 store muligheder, første chance tilfalder Tanya Arngrimsen igen efter et hjørnespark, bolden falder ned i feltet og mellem mod og medspiller afslutter Tanya, men desværre for BSF udebliver scoringen. I kampens døende minut får vi den sidste mulighed. Vi tilkendes et frispark lige uden for feltet og bolden sparkes tæt ind under mål, men endnu engang får hjemmeholdet clearet bolden og kampen slutter med en hjemmesejr på 2-1.

Stor ros til holdet og den indsats der blev leveret. Sejren gik til hjemmeholdet, da de var skarpest i afslutningerne, men spillet ude i banen og boldbesiddelsen lå i vores favør.

Nu ser vi frem til opgøret mod Vejle Boldklub, der hentede deres andet point efter 0-0 løsning imod Skovbakken IK.