Svær mandag i Århus

Tekat: John Froman - Foto FN Sportsfoto
17. april 2017 kl. 23:53

Mandag gik turen til Århus, hvor vi på Vejlby stadion skulle op mod IK Skovbakken. Efter fredagens gode indsats var troen på point til stede, og dette på trods af vi i de seneste 3 indbyrdes opgør har måtte forlade banen som taber.

Trods vi først ankom til stadion 1 time før Kick-off var pigerne klar. Der var fin fokus på den forestående opgave og der var ingen tvivl om, vi alle var klar og viste, hvad der stod på spil denne 2. Påskedag, hvor en sejr kunne have bragt os op i top 4.

Skovbakken havde i deres optakt lagt vægt på fysik og højt pres, men vi frygtede mest deres effektive og giftige omstillinger, der tidligere har givet udslaget i indbyrdes opgør.

Fra første fløjt var vi godt med og efter et par minutter var BSF det toneangivende hold, dog uden at skabe nogen store chancer, dertil var hjemmeholdets defensiv for stærk. Hjemmeholdet virkede en smule rusten og som halvlegen skred frem sad vi bedre og bedre på begivenhederne. Meget af spillet foregik mellem felterne og begge keepere havde ikke den travleste dag på kontoret. Men som så ofte set tidligere bliver en omstilling afgørende i opgøret og Skovbakken kan går til pausen 1-0. I det 43 minut taber vi en bold højt i banen og da vi ikke er kyniske nok, udnytter Skovbakken chancen og Signe Holst bringer sit hold sikkert foran.

Lad det være sagt med få ord. Målet tog virkelig pusten fra vores spillere og i stedet for at kunne gå til pausen og snakke om alle de gode ting vi  havde leveret, var det en flok slukørede BSF spillere der sad og hang med hovederne - nok mest fordi vi endnu engang var blevet fanget i en omstilling efter at have siddet solidt på opgøret - Men sådan er fodbold og vi må blot erkende, at hjemmeholdet kendte deres besøgstid og på den eneste reel chance holdet havde i første halvleg, bringer man sig i front.

2.halvleg blev aldrig vores kamp. Mange af vores spillere faldt i niveau, hvilket selvfølgelig ikke er acceptabelt, trods skuffelsen var stor. Vi fulgte ikke vores aftaler og mere vigtigt, vi arbejdede ikke som det hold vi har vist i hele opstarten og de seneste 2 kampe mod Brøndby IF og Fortuna Hjørring.

Så i stedet for at jagte udligningen, blev vi sat yderligere til vægs på endnu en omstilling og endnu et mål af Signe Holst, da vi kommer for sent på et indlæg. I denne periode, hvor vi havde nok at se til, var der trods alt også lyspunkter. Den unge Silke Bonnen leverede en heroisk indsats og satte som en af de få ikke mange fødder forkert i dag. Skovbakken får scoret yderligere et mål til 3-0 i det 74. minut. Vi får samlet os lidt, men kampen er afgjort og vi får aldrig sat det aftryk -  vi både kunne forvente og også troede på i dag.

Kampen sluttede 3-0 og vi må for tredje gang i træk indkassere et resultat på 3-0 til De århusianske piger.

Nu ser vi frem til opgøret mod naboerne fra Brøndby IF og der er ingen tvivl om, at vi skal finde tilbage til vores aftaler og tro, når topholdet gæster os i Ballerup idrætspark næste lørdag.