Stærk indsats mod de blågule fra vestegnen

Tekst: John Froman - Video: Mycujoo.tv - Foto: Frank Nirelsen
23. april 2017 kl. 05:36

Lørdag stod vi over for rækkens tophold og til dagens opgør havde vi valgt at gribe opgøret an med en ændret taktik. Det er selvfølgelig altid en risiko når man op til sådanne kampe vælger at ændre radikalt. Da vi mødte Brøndby i pokalen havde vi overvejet samme model, men lod den ligge til dagens kamp, da vi på det tidspunkt var skeptiske om vi kunne udføre opgaven. Men i dag lå beslutningen fast og set tilbage på opgøret kan vi være kun være godt tilfreds med pigernes indsats, trods det blev til et smalt nederlag på 0-1 på mål scoret af "Mini" i anden halvelgs 2.minut.

Vi kom fint fra start og trods overvægt i gæsternes boldomgang og fysiske overlegenhed fik vi budt fint ind med flere gode aktioner og stor ros til piger for især en første halvleg, hvor vi satte flere fornuftige angreb og ikke mindst turde spille med på banen. Det kunne faktisk have gået endnu bedre. Vi fremtvang ikke så mange chancer i dag, dertil måtte vi arbejde med større fokus længere tilbage på banen. I det 31.minut er vi efter hurtig omstilling tæt på, at bringe os foran 1-0, men Kathrine Larsen i Brøndbymålet reddede i flot stil.

Vi foretager vores første udskiftning tidligt i dagens opgør, allerede i det 34 minut erstatter Kamilla Karlsen Sarah Jankovska, der i dag havde det svært på en nye position.

I det 35 minut har gæsterne en skud på opstanderen, men den efterfølgende bold blev fint ekspederet væk. I de sidste 2½ minut af første halvleg blev vi sat under massiv pres, men et par fantomredninger fra dagens bedste BSF spiller Naja Bahrenscheer, holdt os inde i opgøret og vi kunne gå til pausen med 0-0 og en godkendt 1.halvleg af vores piger.

I halvlegen snakkede vi om, at gæsterne ville komme ud som lyn og torden og vi virkelig skulle være klar fra første fløjt. Der skulle dog kun gå 2½ minut inden bolden blev sparket i mål efter nogle tilfældigheder og sidste Brøndbyfod blev "Mini" der noget heldigt fik skubbet bolden det sidste stykke over stegen. Brøndby har endnu et skud på overlæggeren, men tættere kom de ikke i dagens opgør, hvor især vores defensive organisation i dag leveret en flot indsats, men generel stor ros til hele holdet for en helstøbt indsats, trods det ikke blev til point.

Målet kunne meget vel have trukket luften ud af os, men tværtimod blev der arbejdet hårdere og trods gæsterne virkelig viste gode takter stod vi fast og en fornøjelse at se pigerne arbejde med stor moral og indstilling for hinanden.

Brøndby har endnu et skud på overlæggeren, men tættere kom de ikke i dagens opgør, hvor især vores defensive organisation i dag leveret en flot indsats, men stor ros til alle for en helstøbt indsats, trods det ikke blev til point.

Kampen sluttede 0-1 og nu ser vi frem til lørdagens opgør mod Vejle Boldklub, Kampen er vores 3.hjemmekamp og vi håber på stor opbakning til opgøret.