Overmagten kom på besøg

Tekst: John Froman
16. oktober 2016 kl. 17:46

Lørdag tog vi mod de danske mester fra Fortuna Hjørring og trods gæsterne onsdag aften spillede Champion Leauge og dermed kvalificerede sig til 1/8 dels finalerne var der ingen svaghed at spore. De grønblussede nordjyder var bedst i alle spillets facetter og vi måtte indkassere et nederlag på 4-0, hvilet også er årets største nederlag for BSF.

Game-planen var klar, vi ville starte med højt pres og dermed prøve om vi kunne overrumple gæsterne med en hurtig scoring, men i stedet var det Fortuna Hjørring der bragte sig foran efter 8 minutters spil. Forinden havde vi faktisk skabt et par gode muligheder, men manglende skarphed betød vi ikke fik udbytte af vores anstrengelser.

I det 11. minut får vi en kæmpe chance, da Natasha Shirazi, der i dag erstattede Tanya Arngrimsen  på toppen kan sparke bolden i et tomt mål, men desværre misbruger vi denne chance og sådanne muligheder er der ikke råd til, hvis man skal hente point mod hold fra den øverste hylde.

I stedet bringer Fortuna sig foran 2-0, hvor vi alt for passivt ser til. Vi må indrømme, at der er alt for mange spillere, der i dagens kamp ikke er tilstede og dette gør selvfølgelig arbejdsbetingelserne for de resterende meget vanskelige og alt for nemme for gæsterne. Vi foretager en udskiftning i det 27 minut, da Pernille Larsen erstattes af Kamilla Karlsen og vi justere på den centrale del af banen. Fortuna bringer sig yderlig foran 3-0 og det ser svært ud på en dag, hvor vi som sagt ligger alt for langt fra vores markeringer, manglende returarbejde og skarphed foran målet.

Fra starten af 2.halvleg foretager vi vores 2 udskiftning, da Natasha Shirazi erstattes af Busra Barut. Vi kommer bedre med i de sidste 45 minutter, men vi får aldrig sat os påspillet, dertil er gæsterne for stærke. I stedet bliver det yderlig en Fortuna scoring i det 60 minut.

Med 30 minutter tilbage kunne man godt få bange anelser om en regulær "røvfuld" men pigerne kæmper og vi holder gæsterne fra yderlig scoring og må nok erkende, at vi trods alt kommer ud af opgøret på et fornuftigt niveau, trods de mange udfordringer der opstår under opgøret i dag.

Fortuna gav os en lession i hurtigt angrebsfodbold og de gjorde det meget svært for vores spillere i dag, der alt for ofte kom på bagkant. Vi må blot erkende, at indsatsen i dag ikke var til, at  kunne levere en overraskelse.

Når det så er sagt, kan vi også tage positive elementer af opgøret med os til de kommende kampe. Når der er bevægelse foran boldholder og vi søger ud af skyggerne, spiller de nemme løsninger - ja så kan vi godt spille med også i dag, men det skete kun i  små perioder og når vi ikke kender vores besøgstid, så bliver det svært og det må vi bøde for i dag.

Nu venter der os 14 dages pause og de skal bruges til at forberede os til de afgørende kampe, hvor første opgør er mod Brøndby IF d.30.oktober. Herefter venter så de altafgørende kampe mod henholdsvis Odense, Vejle og til slut mod Skovbakken.

Udskiftninger:

27.minut Pernille Larsen ud - erstattet af Kamilla Karlsen.
46 minut Natasha Shirazi ud - erstattet af Busra Barut
70 minut Marie Grib ud - erstattet af Julie Bank Weltz