Nederlag i efterårets sidste kamp

Tekst: John Froman - Foto: Lars Møller
21. november 2016 kl. 21:53

Lørdag spillede 3F-ligaen efterårets sidste runde og efter et efterår, hvor BDF holdet allerede i sidste weekend sikrede sig en plads i slutspillet var det mere den rette afslutning end nerverne for ikke at nå slutspillet der havde overskriften på opgøret.

Da Skovbakken som forventet også havde kvalificeret sig til slutspillet kunne begge mandskaber bruge kampen til at få slutte ordentlig af og som tilfældet var i BSF lejren, give nogle af de spillere der gennem efteråret ikke havde fået så meget spilletid - lov at starte inde i opgøret.

Det blev en velspillet og seværdig 1.halvleg, med et sprudlende BSF mandskab og det eneste vi manglede for en topkarakter, var selvfølgelig målene. Gæsterne stod godt defensivt og vi skabte ikke de helt store chancer, men vores spil var hurtigt og med mange gode kombinationer. Vi har som omtalt tidligere mødet Skovbakken 2 gange tidligere i år of som tilfældet var i seneste opgør viste gæsterne skræmmende effektiv styrke i hurtige omstillinger og det resulterede i en scoring til udeholdet i det 37.minut efter et ærgerligt boldtab højt på banen.

Vi går til pause bagud 0-1 men kan være tilfredse med selve spillet på banen, Vi foretager en enkelt udskiftning i halvlegen, ud går Simone Skovgaard og hun erstattes af Sarah Jankovska.

2.halvleg bliver aldrig med samme BSF dominans, vi mangler samme præcision i afleveringerne og taber flere bolde i vores opspil. Vi bliver kynisk straffet i det 53 minut, efter vi ikke får afsluttet på et hjørnespark. Med få stationer og direkte spil frem i banen bringer gæsterne sig foran 2-0 da vi mangler konsekvens i at stoppe denne hurtige omstilling. Målet tager troen fra vores piger og vi virker ikke så løbevillige som de første 55. minutter af opgøret. Vi foretager herefter yderlig 2 udskiftninger med kort mellemrum. Ud går Busra Barut, der erstattes af Agnete Nielsen og Kamilla Karlsen der erstattes af Natasha Shirazi. Vi kommer ikke rigtig ind i den sidste fase og i stedet bringer Skovbakken sig foran 3-0 og kampen er i realiteten afgjort.

Vi må i dag godt være skuffet over nederlaget, ikke mindst størrelsen på 3-0. Efter en flot 1.halvelg, hvor vi burde har omsat overvægten i spillet til flere chancer og deraf mål, men i stedet viste Skovbakken stor effektivitet og vandt med samme ciffer som da holdene krydsede klinger sidste gang i Århus.

Der skal dog lyde et kæmpe tillykke til truppen for et fantastisk efterår. Holdet har leveret mange flotte kampe og også vist, at når vi er klar og fokuseret kan vi spille med de øvrige mandskaber. det blev til et fornem 5.plads til BSF i grundspillet og det betyder vi tager 2 point med over i slutspillet i foråret.

Nu skal den kommende tid bruges til at lægge mere fysik på den enkelte spiller, således vi er klar til foråret spændende opgaver, der tager sin begyndelse d.11.marts, hvor holdet spiller kvartfinalen i pokalturneringen mod Brøndby IF.

Til slut skal der lyde stor tak til alle tilskuere der altid støtter op omkring holdet - til de mange frivillige der weekend efter weekend stiller op og hjælper med afviklingen af 3F-ligafodbold i Ballerup idrætspark - Boldpigerne og de sponsorer der støttet BSF og til trænere og ledere der står rundt omkring holdet.