Kampen om 5. pladsen

Tekst: Thomas Maale
12. juni 2017 kl. 08:46

BSF’s 3F mandskab var en tur i Vejle for at forsøge at hente sæsonens 2. sejr. Vi vidste inden kampen, at det ville være en kamp mellem jydernes fysik og vores tekniske færdigheder. Kampen begyndte med overtag til Vejle som inden for de første 15 minutter havde bolden mest og kom frem til en stor chance som Naja fint klarede. Herefter begyndte vi at have initiativet og vi sad på spillet, men den sidste skarphed manglede i de afgørende situationer, der kunne gøres og farlige. Derfor gik vi til pausen med 0-0 og en tro på at kunne vi fortsætte med at spille med tålmodighed så skulle der nok komme muligheder i 2. halvleg.

Fra 2. halvlegs start sad vi igen på spillet og kort inde i halvlegen fik vi udbytte af spilovertaget, da Sarah fik scoret et vigtigt mål.

Sarah Jankovska

Vi fortsatte med at styre spillet og skabte store muligheder til blandt andet Sarah, Dajan, Drost og Agnete. Desværre fik vi ikke scoret målet til 0-2 og til sidst i kampen pressede Vejle på og var tæt på i flere situationer. Vi stod igennem og kunne sammen juble over endnu en sejr og hermed gik vi forbi Vejle i tabellen.

Nu venter der endnu en spændende opgave på lørdag hvor Kolding kommer forbi Gryden.