Ingen point på kontoen i Hjørring

Tekst: Thomas Maale - Foto : FN Sportsfoto
21. maj 2017 kl. 23:18

Træner Thomas Maale fortæller om kampen:

"Kampen åbnede med lynets hast fra Fortunas side, vi blev presset i bund og allerede efter to minutter havde værterne deres første farlige forsøg. Der skulle kun gå fem minutter før Fortuna havde bragt sig foran 1-0, på en bold i dybden, hvor forsvaret gik forkert af bolden og Fortuna havde let ved at score.

Herefter fik vi mere styr på sagerne og kom bedre ind i kampen. Vi havde blandt andet en god mulighed, til Agnete Nielsen, hvor hun slipper godt igennem, men desværre bliver tacklet i sidste øjeblik inden afslutningen. Resten af første halvleg står vi godt defensivt og vi forsøger at komme ud og løbe med Fortunas forsvar.

Fra 2. halvlegs start sidder Fortuna på spillet og efter 50 minutter, laver vi en ærgerligt forsvarsfejl, som prompte bliver straffet med målet til 2-0. Herefter mister vi troen. Resten af kampen bliver der arbejdet godt, men vi har svært ved at holde på bolden og løber mange meter. Vi har et par muligheder, blandt andet en 100% chance til Samantha på hovedstød, men bolden går lige forbi målet. 15 minutter før tid scorer Fortuna til slutresultatet 3-0 på et frispark, hvor vi ikke følger vores mand og nemt kan score.

En hård kamp, hvor vi i perioder sagtens kan være med på allerhøjeste niveau, men vi mangler kynisme i de afgørende momenter i kampen. Vi skal frem i mod kampen på lørdag imod Skovbakken, arbejde med vores afvisninger og vores offensive omstillinger så vi kan gå ud og få point på kontoen".