God indsats, trods 4-0 nederlag

Tekst: John Froman - Foto: 3F-Ligaen
31. oktober 2016 kl. 08:42

Resultatet lyver sjældent og det var heller ikke tilfældet i dagens opgør, da vi var oppe mod et velspillende mandskab fra Brøndby. Men når det så er sagt, skal der lyde store roser til vores mandskab i dag. I lange perioder af kampen var BSF  fint med og fik skabt flere store chancer, der på den gode dag bør give markering på scoringstavlen.

Vi kom godt fra start og allerede i det 7 minut viser Busra Barut sin kunnen på speed og sætter sin direkte oppasser af. herefter sender Busra bolden på tværs i feltet, men desværre når Natasha Shirazi ikke helt frem, og kunne have sparket bolden i mål. God start for vores piger - og der skulle komme mere. Blot 4 minutter senere gentager situationen sig, men denne gang er det tilbagevendte Olivia Drost der sparker på tværs, men Sofie Svava når ikke frem. Brøndby spiller på hurtige bolde frem i banen i de første 12-15 minutter men både Laura Pedersen og Pernille Larsen der til dagens opgør var rykket tilbage i det centrale forsvar gjorde det fint og de afslutninger hjemmeholdet kom frem til, tog Naja Bahrenscheer sig fint af i BSF målet.

I det 16 minut går det imidlertid galt - et indlæg mod bagerste stolpe får lov til at passere og lidt øv øv går bolden i mål på en noget ufarlig situation. Trods målet fortsatte vores piger med at arbejde hårdt og stor ros til fællesskabet for indsatsen. Ingen af mandskaberne kommer i denne periode frem til nogle nævneværdige chancer og vi kan gå til pause bagud 1-0 men med god tro på mere i de sidste 45 minutter.

Vi kommer ud til 2.halvleg med tro på egne evner og det er en fornøjelse at se, hvordan alle arbejder hårdt for hinanden. Brøndby spiller hurtigt og vi kommer flere gange på bagkant af situationen Men på en dag, hvor Naja Bahrenscheer viste sit potentiale er vi altså fint med og viser i flere tilfælde, at vi i perioder godt kan spille op med hjemmeholdet.

Som det så ofte sker, er det enkelte fejl der afgøre fodboldkampe og bedst som vi er godt på vej ind i opgøret med begge ben solidt plantet i kunstbanens belægning, mister vi koncentrationen et øjeblik og dette udnytter hjemmeholdet promte og bringer sig foran 2-0. Målet gjorde ondt, netop som vi havde en god fornemmelse bliver vi straffet og denne skuffelse kostede desværre yderlig endnu en scoring blot 2 minutter senere og dermed stod det 3-0 til Brøndby.

Fra at have godt fat, var der pludselig langt op og dette kunne måske have bevirket at spillerne ville slå op i banen, men sådan blev det ikke. Brøndby fik fornyede kræfter og spillede i de kommende 10 minutter virkelig flot fodbold, hvor vi måtte arbejde meget hårdt blot for at følge med.

Agnete Nielsen, der var skiftet ind i det 50 minut skabte uro i Brøndby forsvaret og dette gav igen muligheder. Pludselig er Tanya Arngrimsen alene med Brøndby keeperen og placerer bolden udenfor hendes rækkevidde, men desværre for holdet og Tanya rammer bolden indersiden af stolpen og springer i spil igen. En scoring kunne have givet holdet belønning for vores offensive satsning. Blot 2 minutter senere er det pludselig et godt indlæg fra Sofie Svava til Agnete Nielsen der kan bringe os på tavlen, men en fornem redning betød, at vi desværre ikke fik udbytte af vores gode omstillinger. Brøndby bringer sig foran 4-0 på endnu et flot gennemspillet angreb og kampen slutter 4-0.

Alle 4 mål scoret af tidligere BSF spillere. Stine Larsen scorede et ægte hattrik, mens Simone Rydahl scorede det sidste mål..

Efter kampen var spillerne selvfølgelig skuffet over nederlaget størrelse, ikke mindst, at vi burde have scoret 1-2 mål -  men set over hele kampen lyver resultatet ikke og trods vi leverede en godkendt indsats i dag, var det ikke nok til at byde Brøndby op til 2x45 minutter.

Nu venter der virkelig nogle dramatiske uger. Med 3 kampe tilbage bliver det afgjort om vi skal spille om medaljer eller en tur i kvalifikationsspillet.

Situationen er enkelt. Vi har 3 point ned til både OdenseQ og Vejle B og hele 10 point til Varde IF. 2 hold skal en tur i kvalifikationsspillet og Varde IF har sat sig på den ene. Vejle B, OdenseQ og BSF skal kæmpe for at undgå den anden. Kampprogrammet er udformet således at netop OdenseQ, Vejle B og BSF møder hinanden og på rette vis kan holdene afgøre placeringerne mellem sig.

Allerede på lørdag tager vi mod OdenseQ, hvor vi med en sejr kan bringe os i en gunstig situation, før de sidste 2 kampe.

Udskiftninger:
50 minut. Busra Barut ud - erstattet af Agnete Nielsen.
75 minut. Olivia Drost ud - erstattet af Marie Grib.
75 minut. Natasha Shirazi ud - erstattet af Simone Skovgaard.

kan
87 minut. Kamilla Karlsen gult.