Fysik og rutinen sejrede i lørdagens opgør.

Tekst: Froman - video: Michael Bank Weltz
07. november 2016 kl. 09:48

Lørdag havde BSF mulighed for at spille sig i slutspillet og dermed kvalificere sig blandt de 6 bedste mandskaber i Danmark. Men et veloplagt og rutineret Odense mandskab trak det længste strå og vi måtte efter kampen konstatere, at vi stadig selv kan afgøre vores fortsatte skæbne i 3F ligaen inden opgøret mod henholdsvis Vejle Boldklub og Skovbakken IK i vores 2 sidste kampe.

Kampen var henlagt til kunstbanen og på en dag, hvor vejrguderne åbnede sluserne bevirkede det en meget hurtig bane der passede gæsterne bedre end os.

Vi kom godt fra start og der skulle gå blot 1½ minut inden vi skabte den første store mulighed og om denne start gjorde os overmodige bør stå i det uvisse, men blot konstatere, at gæsterne i det 6 og 8 minut bragte sig foran 2-0 og dermed lagde et stort pres over på vores spillere. Trods denne katastrofale start arbejdede holdet sig godt tilbage og da Sofie Svava reducerer efter en flot solo aktion var vi godt med igen og skabte flere gode chancer. den største tilfaldt Agnete, der sparker fra distancen, men desværre tager bolden indersiden af opstanderen og springer i spil igen. Men troen var der og vi spiller ganske fint. I det 32 minut bliver Tanya Arngrimsen spillet helt fri på midten og i en bevægelse helflugter hun bolden i kassen uden chance for gæsternes keeper. Men øv øv for os, dømmes der korrekt off-side på Tanya og derfor stadig ingen udligning. Bedst som vi har fat i den lange ende får Odense en mulighed for at bringe sig foran 3-1. Stor ros til gæsterne for effektivitet i afslutningerne og desværre op af bakke for BSF.

I pausen foretager vi 2 udskiftninger. Busra Barut der stadig døjer med symptomer efter sin sygdom blev erstattet af Natasha Shirazi og Olivia Drost erstattes af Marie Grib.

2.halvleg bliver aldrig det genskabelse af opgøret som vi havde håbet, dertil var Odense for rutineret. Vi ændrer og spiller med blot 3 spillere i bagkæden. Det skaber selvfølgelig mere tryk foran og Sofie Svava var tæt på at blive dobbelt målscorer, da hun afslutter tæt under mål, men mirakuløst redder gæsternes keeper og vi formår ikke at bringe os tilbage i opgøret. Odense havde også flere gode forsøg i de sidste 20 minutter, ikke mindst på grund af vores offensive satsning. Vi foretager vores sidste udskiftning i det 65 minut. Pernille Larsen bliver erstattet af Kamilla Karlsen, da hun skadet må forlade banen efter en stempling.

Trods nederlaget var der igen flere gode momenter og dem tager vi med til det kommende opgør i Vejle, hvor vi meget gerne skal have point.

Udskiftninger:

46.min. Busra Baryt ud - erstattet af Natasha Shirazi
46.min. Olivia Drost ud - erstattet af Marie Grib.
65.min. Pernille Larsen ud - erstattet af Kamilla Karlsen.

Målscorer:
30.min.1-2 Sofie Svava