3 vigtige point i det jyske

Tekst: John Froman - Foto: 3F-Ligaen
10. oktober 2016 kl. 10:09

Efter en række kampe med nederlag trods godt spil og mange chancer var opgaven klar. Vi skulle have point for at skabe en fornuftig afstand til både Odense og Vejle og dermed bevarer vores øjeblikkelige 5. plads i 3F ligaen.

Vores optakt til opgøret var ikke det bedste. Vi havde til opgøret modtaget flere afbud og på selve dagen blev endnu en spiller syg. Trods de lidt svære odds var parolen klar. Vi skulle hente point og gerne alle 3 i lørdagens opgør i Varde.

Kampen blev ikke en af vores bedste, men, hvad spillet manglede i sammenhæng og detaljer havde den i intensitet og spænding.

1. halvleg
Kampen starter ganske fornuftig for os, men det står hurtigt klart, at hjemmeholdet i sit taktiske oplæg havde lagt vægt på det fysiske parameter og der blev givet og taget fra begge sider. I de første minutter skulle vi lige finde os selv, men efter et par hårde taklinger viste pigerne større bevægelse end hjemmeholdet og på dette grundlag skabte vi mere end Varde IF i 1.halvleg.

Især Michelle Madsen blev en vigtig faktorer i 1.halvleg. Michelle er en hård nyser og gik hårdt på kroppen af Varde og erobrede mange bolde, der hurtigt blev sendt frem i banen, hvor vores offensive spillere i flere tilfælde satte hjemmeholdets defensive på store prøver. Vi skabte flere fornuftige muligheder, deriblandt et spark på den ene opstander af Pernille Larsen, men også Natasha Shirazi var i hopla og skabte problemer for de fysiske piger i Vardeforsvaret.

Netop på en af disse omstillinger finder Michelle Madsen Natasha, der spiller Tanya Arngrimsen i dybden og denne chance omsætter Tanya sikkert til mål. Vi fortsætter med at presse på og har fint styr på opgøret. I det 34 minut fordobler Tanya sin scoringer, da hun sparker os foran 2-0 og en god udgangsposition inde de sidste 45 minutter.

2. halvleg
Vi kommer ud til 2.halvleg og fortsætter vores dominans, men Varde har også sine muligheder, især når de sparker bolden langt frem i banen. I det 53 minut bringer Agnete Nielsen os foran 3-0 på en flot langskud og nu burde opgøret have været lukket, men desværre scorer hjemmeholdet blot 1½ minut efter vores 3 scoring og målet ryster os en del. Pludselig står der Varde på det hele og vi bliver presset tilbage på banen, hvilket ganske enkelt giver Varde mulighed for at komme tilbage i et ellers lukket opgør.  Og det var netop, hvad der skete, da Varde bringer sig på 2-3 med 18 minutter tilbage.

Vi kæmper med alt vi har, vi er presset og sparker alt for meget fodbold. Flere af vores spillere falder ud på skift og på bænken kan vi blot se på. Alle 3 udskiftninger opvarmer og der skal ske noget. Men så er det dejligt, at Pernille Larsen vælger at sparke bolden sikkert i mål og dermed bringe os på 4-2. Puha det skabte igen ro og i kampens sidste 12 minutter burde og kunne vi have scoret både 3 og 4 mål. Kampen slutter meget fortjent 4-2 og vi fik, hvad vi kom efter.

Stor moral og fight
Set tilbage på opgøret fik vi i dag set et BSF mandskab, der gik ind til opgaven med stor fokus på det resultatmæssige. Bringe sig foran med 3-0 for sidenhen at se forspringet skrumpe ind og stadig presset, men vi fik også set et BSF mandskab der kan rejse sig med fuld styrke og trods spillet ikke var prangende viste holdet stor moral og fight og dette gav altså de 3 meget vigtige point i Varde.

Der var flere spiller der leverede en meget store præstation. Michelle Madsen især i 1.halvleg, Agnete Nielsen stemplede ind i de sidste 45 minutter og ikke mindst Natasha Shirazi, der er tilbage efter længere tid pause  grundet skade og spillede 80 gode minutter.

Udskiftninger:
80 minutter Natasha Shirazi ud - erstattet af Kamilla Karlsen
83 minutter Busra Barut ud - erstattet af Simone Skovgaard

Sidste udskifter (Olivia Drost) blev ikke brugt grundet sygdom i dagens opgør.

Nu venter Fortuna Hjørring på lørdag. Bemærk spilletid på ogøret, der afvikles lige efter her.senior i gryden