4. stævne i sæson 18/19

Daniel Egeberg
27. januar 2019 kl. 12:41
BSF Powerchair Football spillede i går sæsonens 4. stævne på Tovshøjskolen i Århus.

Kampprogrammet blev inden stævnet lavet om, da Aalborg som BSF skulle spille imod trak sig pga. vejret.

BSF mødte i 1. kamp Silkeborg, som stillede op med 3 spillere, så de var nød til at låne en spiller fra Århus 2, så kampen kunne spilles. BSF kom blæsenden fra start og fik scoret en masse mål, og var foran 12-0 ved pausen. 2. halvleg fortsatte BSF deres målshow. Men med 8 minutter igen faldt BSF en del, pga. at modstanden ikke var så stor, men BSF endte alligevel kampen med hele 20-0.

I 2. kamp mødte BSF så Århus 2, som stillede med alle deres normale spillere. BSF kom ikke lige så godt ud til kampen, som i 1. kamp. Og det var nok 1. kamp der stadig sad lidt i spillerene, men til trods for at BSF ikke spillede deres bedste kamp, vandt de alligevel kampen med 8-0.

I dagens sidste kamp, skulle BSF op imod deres rival fra Århus 1, kampen forløb som de første par kampe i sæsonen, at det var 2 hold der forsvarede sig godt, men Århus 1 var lidt mere offensive end BSF var, og det skyldes måske lidt, at BSF faktisk godt kunne leve med en uafgjort, og Århus skulle ud og vinde for at slutte på 1. pladsen inden slutspillet. Men efter en meget taktisk kamp, som det altid er mellem de 2 mandskaber, sluttede kampen 0-0.

Næste gang BSF spiller, er det på hjemmebane i Ballerup Super Arena d.17 marts 2019, som kom ud i arenaen og støt op om BSF Powerchair Football, i deres kamp om at sikre sig 1. pladsen inden slutspillet.